Μυοκτονία:  Η καταπολέμηση ποντικιών ή αρουραίων σε ένα χώρο ονομάζετε μυοκτονία.  Η μυοκτονία πραγματοποιείται με ειδικούς δολωματικούς  σταθμούς ή παγίδες σύλληψης και συγκεκριμένο πρόγραμμα σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Κίνδυνοι για την υγεία από τους αρουραίους και τα ποντίκια.
Οι αρουραίοι και τα ποντίκια μπορεί να βλάψουν το ακίνητό σας ροκανίζοντας τα πάντα στο δρόμο τους, για να φάνε τα τρόφιμα που βρίσκονται γύρω.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι κίνδυνοι για την υγεία που έχουν συνδεθεί με τα τρωκτικά .Ορισμένες από τις ασθένειες που είναι γνωστό ότι προέρχονται από αρουραίους είναι οι ακόλουθες:

Η Πανώλη - ο περίφημος Μαύρος Θάνατος που έπληξε το Μεσαίωνα την κεντρική και βόρεια Ευρώπη και αφανίστηκε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, προκλήθηκε από αρουραίους που μεταφέρουν ψύλλους που έχουν μολυνθεί με τον ιό.
Ασθένειες όπως ο τύφος και η λεπτοσπείρωση μια ασθένεια που μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία στους πνεύμονες και προκαλείται από την επαφή με τα ούρα αρουραίου και άλλες πολλές.
Είτε στο σπίτι ή την εταιρία σας εμφανιστούν καφέ αρουραίοι (Rattus norvegicus), μαύροι αρουραίοι (Rattus Rattus) ή οποιοδήποτε είδος τρωκτικού, έχουμε τη σωστή λύση για να απαλλαγείτε από αυτά.
Ο καλύτερος τρόπος για μια εμπεριστατωμένη λύση είναι να καλέσετε την DBUG που μπορεί να εξολοθρεύσει με ασφάλεια αρουραίους, ποντίκια και να τους αποτρέψει από το να επιστρέψουν.